Hiperbarične kisikove komore

hiperbaricne-kisikove-komoreHiperbarična komora, ki omogoča kisikove tretmaje predstavlja enega izmed najboljših načinov za regeneracijo telesa. Privoščite si kisikov tretma za svež in pomlajen videz ter za sprostitev telesa in duha. Hiberbarične komore so predstavniki najnovejše tehnologije, ki omogočajo uporabniku da diha čist kisik v posebni kisikovi komori, ki ima povišan atmosferski tlak. Dihanje kisika v kisikovi komori lahko znatno pospeši čas okrevanja po poškodbi in pomaga imunskemu sistemu pri  zdravljenju in pri izboljšanju splošnega počutja.

Kisikova terapija v hiperbarilčni komori deluje tudi protivnetno in antistresno. Postopek pri katerem vdihavamo kisik v komori, ki ima povečan atmosferski tlak, imenujemo hiperbarična kisikova terapija. V angleškem jeziku se za omenjeno terapijo uporablja kratica HBOT, ki pomeni Hyperbaric Oxygen Therapy.

Hiperbarične kisikove komore so vedno bolj popularne in razširjene. Veliko reklamo so jim naredili številno holivudski zvezdniki, ki uporabljajo kisikove komore v borbi prti staranju. Številni svetovno znani športniki pa uporabljajo kisikove komore za hitrejše okrevanje po poškodbah. Kisikova terapija prinaša še dodatne prednosti med katerimi velja izpostaviti: izboljšanje krvnega obtoka v telesu, izboljšanje delovanja srčne funkcije. Hiperbarične komore uporabljajo tudi potapljači pri zdravljenju dekompresijske bolezni ter številni pacienti, ki so imeli operativni poseg, saj jim kisikovi tretmaji pomagajo pri hitrejšem celjenju ran in okrevanju.

V kolikor razmišljate, da bi kisikove komore uporabili kot poslovno priložnost in odprli salon, ki bi ponujal kisikove tretmaje, si oglejte ponudbo hiperbaričnih kisikovih komor na spletni strani https://oxyhelp.si/. Celjsko podjetje, ki proizvaja hiperbarične komore, se ponaša s številnimi referencami po vsem svetu, saj so posredovali že pri prodaji več kot 800 kisikovih komor. Pri podjetju poskrbijo seveda tudi za dostavo komor na katerikoli naslov pa naj si bo t prek kopenskega, ladijskega ali letalskega transporta. Kupci komor so bolnišnice, veterinarske klinike, zasebne ambulante in klinike, fitnes in wellness saloni ter posamezni uporabniki, ki si kupijo hiperbarično kisikovo komoro za domačo uporabo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *