Optika Kranj Qlandia

V četrtem največjem mestu v Sloveniji se nahaja Optika Kranj Qlandia.  Naše prijazno in ustrežljivo osebje vas bo sprejelo odprtih rok ter poskušalo ugoditi vsaki vaši želji. V naši sodobno opremljeni ambulanti izvajamo meritve očesne dioptrije in preglede za kontaktne leče. V skrbi za zdravje vaših oči se vam natančno posvetimo.

Po pregledu vam tudi razložimo kaj posamezne številke pomenijo in svetujemo očala, ki bi bila za vas najbolj primerna. Prav tako priporočamo, da se očesni pregled ponovi vsakih nekaj let, saj s tem pravočasno zaznamo začetek slabšanja vida in ga lahko pravočasno pričnemo upočasnjevati.

Svetujemo vam pri izbiri primernih korekcijskih, sončnih in progresivnih očal, očal za računalnike ter očal za voznike. Vse več je strank, ki se odločajo za nakup očal z namenom uporabe na delovnem mestu, saj se zavedajo pomembnosti dobrega vida, ki ima nenazadnje vpliv tudi na dobro razpoloženje in počutje.

Pomagamo vam pri izbiri primernega okvirja za očala, ki bo pristajal vaši obliki obraza in barvi vaše polti. Izbirate lahko med mnogo različnimi kvalitetnimi okvirji in izberete tistega pravega, ki bo krasil vaš obraz. Pomagali vam bomo tudi pri nastavljanju širine mostička ter dolžini in ukrivljenosti ročic. Pestra je tudi naša ponudba svetovno priznanih proizvajalcev stekel. Morda ujamete tudi katero izmed naših akcij in kupite okvir za vaša nova očala po znižani ceni v Optiki Kranj.

Ne smemo pozabiti na ustrezno in redno vzdrževanje očal z ustreznimi krpicami za čiščenje. V Optiki Kranj vam ob nakupu novih očal podarimo eno sponzorsko krpico v etuiju. Da bodo vaša nova očala ostala bolj varna vam ponujamo tudi bogato izbiro vrvic. Izbirate lahko med različnimi barvami, dolžinami ter materiali.

Kadar potrebujete prilagajanje ali ravnanje očal nas ponovno obiščite, saj vam v Optiki Kranj nudimo manjša popravila očal, ki ste jih kupili pri nas.

V Optiki Kranj si želimo, da bi videli jasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *