Šampon proti izpadanju las

Tudi vi puščate šope las po stanovanju? Je vaša preča vedno širša in bolj bleščeča? Poiščite v trgovini pravi šampon proti izpadanju las. Naj se vaša levja griva ne spremeni v puščavo. Fitnesi so polni plešastih glav. Moški poskušajo s treningi in vse večjimi mišicami skriti dejstvo, da njihovo glavo zapuščajo lasje. To pa je težko spregledati. S šamponom proti izpadanju las bi lahko prihranili kar nekaj časa in denarja za letne karte za fitnes. Velika večina žensk pa raje pogleda moškega z urejeno frizuro kot takega brez nje.

Izpadanje las pa ni le moška težava. Pri moških se pojavi veliko bolj pogosto in je bolj opazna. Tudi ženske pa lahko trpijo za to nevšečnostjo. Vzrokov je lahko več. Med njimi tudi bolezen ali stres. Lahko je znal hormonskega neravnovesja, pomankanja železa ali težav z ščitnico. Šampon proti izpadanju las tako rešuje tudi ženske glave.

Tovrstnih izdelkov je na trgu ogromno. Zato se pred uporabo posvetujte s strokovnjaki. Ni vsak šampon pravi šampon proti izpadanju las. Uporaba poceni ponaredkov vam lahko povzroči več škode kot koristi. Prepogosto umivanje z napačnim šamponom vam lahko izsuši lasišče in povzroči še dodatno škodo. Pojavi se tudi dodatna nadloga. Prhljaj.

Domači recepti priporočajo mazanje glave z kvasom. Umivanje las z koprivo ali pa razbijanje surovih jajc na lasišče. Bolj zanesljiva metoda pa je razmislek o stresu in primernejša prehrana. Ob tem pa še dober šampon proti izpadanju las in nekaj potrpežljivosti. Učinek se ne pojavi v enem ali dveh dneh, saj tudi lasje rastejo počasi. Po štirinajstih dneh uporabe pa bodo rezultati že vidni. Ne bo se vam potrebno vpisovati na fitnes. Razen če v premetavanju uteži in neskončnih ponovitvah res uživate. Čas pa porabite na sprehodu s kakšno postavno mladenko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *