Krema proti gubam in nega proti staranju

Vsaka oseba ima posebne zahteve, kar se tiče kože. Na podlagi počutja in dosedanjih izkušenj z negovalnimi izdelki, vemo, kaj nam ustreza in česa se moramo izogibati. Pri tem nam lahko pomaga tudi obisk dermatologa. Ne glede na to, kakšen je naš tip kože, lahko zaključimo, da za ohranjanje in izboljšanje zdravja kože vsakdo potrebuje učinkovito nego, ki naj izpolnjuje 3 načela: preventiva, zaščita in korekcija. Krema proti gubam uspešno zadovolji vse 3 dejavnike, saj našo kožo neguje na vseh ravneh. Zmanjšuje videz gub, ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi in upočasnjuje staranje.

Starati se začnemo v naših 20. letih. Dejavniki, kot so sončna izpostavljenost škodljivim UV žarkom, onesnaženost, vsakodnevni stres … vplivajo na pospeševanje procesa staranja. Ko se staramo, se naše celice obnavljajo z nižjo hitrostjo in upade produkcija naravnega kolagena. Zato je potrebno proces obrniti v drugo smer, da naraste število kožnih celic. Tako prava krema proti gubam skrbi za obnavljanje kože, tako da odstranjuje odmrle kožne celice, ki jih nadomestijo sveže celice, ki pridejo na površje. Tako krema zmanjša in preprečuje prezgodnje znake staranja. Gube, temne pigmente in sončne pege lahko izbrišete, če uporabljajte prave izdelke.

Da ohranite ali ustvarite videz napete in sijoče kože, je pomembno, da pravočasno začnete uporabljati ustrezne anti-aging preparate. Po 30. letu takoj začnite z uporabo krem z vlažilnimi sestavinami. Krema proti gubam, ki vsebuje na primer hialuronsko kislino, bo učinkovito navlažila vašo kožo. Koža, ki ima obnovljene zaloge vlage, se hitreje obnavlja in je manj izpostavljena škodljivim zunanjim dejavnikom. Tako lahko krema proti gubam učinkovito preprečuje nadaljnje znake staranja, kot so gube in tanke linije. Ne pozabite niti na nežno področje okrog oči, kjer koža še posebej potrebuje vlago. Naj vaša krema proti gubam poskrbi za nego in zaščito kože okrog oči, da preprečite zgodnje znake staranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *