Piškoti iz kozarca Okusno

okusno piškotiSama ne pečem najrajši, rada pa na vsake toliko pojem dober piškot. Ni pomemben samo okus piškota, pač pa tudi videz. Mmmmmm, včasih lahko na televiziji vidimo slastne piškote iz kozarca, ki ne samo, da izgledajo slastno, pač pa takšni lepi in okrašeni piškoti iz kozarca v kuhinji lepo izgledajo in nas kar vabijo, pa še odlična dekoracija kuhinje so lahko. In našim gostom so vedno na voljo. Prav tako pa so piškoti tudi lepo shranjeni in takoj na dosegu roke. Piškoti iz kozarca kar vabijo. Lahko vzamemo čisto preprost kozarec, na primer takšni malo lepši, ki služi za vlaganje ozimnice.

Piškote ohladimo in jih enega na drugega zložimo, dokler kozarec ni poln. Seveda takšni piškoti iz kozarca niso najboljša ideja, če se trudimo izgubiti kilograme. Če jih bomo vsak dan gledali na mizi ali na kuhinjskem pultu, se nam bodo zagotovo pocedile sline in se ne bomo mogli upreti skušnjavi. Naša shujševalna kura bo splavala po vodi. So pa mamljivi piškoti iz kozarca vsekakor dobro sredstvo za nabiranje kilogramov. Vsi vemo, kako se zvečer ob gledanju televizije prileže kakšen prigrizek.

Ljubitelji piškotov se bodo zagotovo odločili za majhen grižljaj njim najljubših piškotov iz kozarca. Sicer pa, življenje mora biti sladko, posladkamo pa si ga lahko tudi sami. Če ne gre drugače, pač s piškoti. To lahko naredimo brez slabe vesti. Zakaj bi se samo odrekali. Uživati je treba tudi v hrani. Ljubitelji piškotov si svoje piškote preprosto zložite v lep kozarec in tudi vi boste doma vedno imeli na dosegu vaše najljubše piškote iz kozarca. Pa še kuhinja bo lepše in bolj domače izgledala. Če pa časa za peko piškotov nimate, jih lahko tudi kupite in jih iz plastične embalaže samo preložite v vaš najljubši kozarec za piškote. Saj ni treba nikomur povedati, da jih niste spekli sami.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *