Serum za rast trepalnic Lux-Factor

Si tudi vi želite dolgih in lepih trepalnic, ki bi vam pričarale zapeljiv pogled? Želite to doseči na naraven način, brez umetnih posegov? Za vas imamo nekaj nasvetov, kako do lepih, zdravih in gostih trepalnic – s preprostimi triki in lepotnimi tretmaji, ki vam ne bodo vzeli preveč časa, lotite pa se jih lahko kar same doma. Upoštevajte jih in si pričarajte dolge, temne in zdrave trepalnice.

Odstranjevanje ličil
Prvi in zelo pomemben korak, če želite imeti zdrave in lepe trepalnice. Vsak večer temeljito odstranite ličila, da se koža in trepalnice odpočijejo. Uporabite naravne in kakovostne izdelke, pazite pa, da niso preveč agresivni, kot na primer otroško olje, saj lahko razdraži kožo okrog oči. Raje uporabite mandljevo ali olivno olje, ki zelo blagodejno vplivata na kožo, trepalnice in obrvi. Da bodo trepalnice pripravljene na nov dan, pred spanjem uporabite serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo spodbudil njihovo rast.

Maskara
Si brez maskare težko predstavljate oditi od doma? Izberite tisto, ki odgovarja vaši koži in očem ter takšno, katere učinek si najbolj želite oziroma potrebujete. Obstaja namreč veliko različnih vrst maskar, na primer za doseganje priljubljene oblike, dolžine ali volumna. Priporočamo, da z nanosom maskare ne pretiravate, saj se lahko na trepalnicah pojavijo grudice, ki se kasneje razmažejo, kar vam bo pokvarilo videz. Da pa bodo vaše trepalnice zaščitene tudi čez dan, pred maskaro uporabite še serum za rast trepalnic Lux-Factor.

Nanašanje maskare
Preden uporabite maskaro, zjutraj na trepalnice nanesite serum za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo trepalnice zaščitil in hkrati spodbudil njihovo rast. Nato maskaro začnite nanašati na korenu trepalnic in jo s cik-cak gibi premikajte po trepalnicah navzgor. Za najbolj optimalen učinek, najprej poudarite trepalnice na sredini, nato na zunanjem in na koncu še na notranjem kotičku oči. Za konec oči priprite in dodatno plast maskare nanesite še na konice.

Naravna olja za nego
Izkoristite pozitivne učinke naravnih olj in za obnovo trepalnic poskrbite na povsem preprost način. Redno uporabljajte mandljevo, kokosovo ali olivno olje in rezultati bodo kmalu vidni. Izbrano olje z vatko ali bombažnim robčkom nanesite na trepalnice in pustite delovati čez noč. Če vas občutek olja moti, po 30 minutah trepalnice temeljito očistite in nanje nanesite serum za rast trepalnic Lux-Factor ter ga pustite delovati čez noč. Ob redni uporabi boste kmalu zapeljevali z očarljivimi in lepimi trepalnicami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *