Mobilne hiške Krk

krk-mobilne-hiskeŽe več let je bila družinska tradicija, da odidemo poleti skupaj na morje na Istro. Tam smo vedno uživali na vročih plažah in vseh ostalih zanimivosti, ki jih ponuja ta polotok. A zadnjič je sin brskal po spletu in naletel na oglase za preživljanje počitnic na Krku. Navdušen nad enkratnimi slikami, mi je takoj predlagal, da letos zamenjamo destinacijo. Hitro dostopen otok Krk je poln prekrasnih obal, malih srednjeveških mestec polnih kulturne dediščine, odličnih vin in drugih kulinaričnih specialitet ter mnogo rekreacijskih aktivnosti. Odločitev za letošnji dopust je bila torej enostavna – mobilne hiške Krk!

Ko sem še sam malo raziskal, sem ugotovil, da Krk ponuja odlično izbiro kampov in lokacij. Po navadi smo vedno kar kampirali, a smo imeli že kar nekaj malce neprijetnih dogodivščin zaradi slabega vremena. Zato se mi je zdelo boljše, da preprosto najamemo mobilno hiško. Ta je za razliko od navadnega šotora stabilnejša, varnejša in ne povzroča nobenih skrbi. Ni mi bilo treba dolgo iskati, da sem našel mobilno hiško, popolno za nas.

Mobilne hiške na Krku so izgledale neverjetno! So popolnoma opremljene, sestavljajo jih dnevni prostor, kuhinja in lastna kopalnica. Hiške imajo teraso s čudovitim razgledom na plažo. Ni boljšega kot ležati zvečer na terasi lastnega bivališča in gledati dvigajoče se valove in prevzetni sončni zahod. Seveda je potrebno omeniti tudi delujočo klimo in dodaten zunanji bazen. Otroci so bili nad idejo bazena totalno ekstazični. Cene mobilnih hišk na Krku se razlikujejo predvsem po stopnji luksuza hiške, a sva z ženo kaj hitro našla ugodno opcijo. Prek turistične agencije sva počitnice na Krku nemudoma rezervirala.

Komaj čakam, da se poletne počitnice začnejo, saj se že dolgo nisem tako veselil družinskega izleta. Si že predstavljam, kako se bom sončil na plažah in pekel čevapčiče na žaru, medtem ko bodo otroci veseli čofotali v morju. Zabavno bo raziskovati Krk in vse njegove skrite zaklade. Če bodo počitnice tako dobre kot pričakovano, se bova z ženo z veseljem vrnila na otok Krk še sama in skupaj preživela še malce bolj romantičen teden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *